Tranquility Beach House

On the rear site of a sub-division in Melbourne’s Portsea, this family home provides expansive views of a nearby golf course that are carefully orchestrated to provide a sense of seclusion from the neighbours, despite the extensive glazing.

The brief for architecture studio Wolveridge Architects was for a 4 bedroom family home with a strong connection to the outdoor living spaces which including a pool, tennis court and outdoor kitchen/dining area. The garden suite provides a space for kid’s activities, large family functions and doubles as a guest suite. Living spaces are generous in order to encourage a communal approach to living rather than a multitude of individual spaces. The arbour provides the guest with their own sense of seclusion and will eventually provide shelter when the vegetation matures.

Architecture by wolveridge.com.au | Photos by Derek Swalwell


 

 

 

 

 

 

 
via archdaily.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *