Wirra Willa Pavilion by Matthew Woodward Architecture

The Wirra Willa Pavilion is a Miesian inspired glass pavilion situated in a vibrant and fertile, rural landscape setting not dissimilar to that portrayed in a Claude Monet painting.

The aim was to create a multifunctional space that provided an experiential opportunityfor the visitor so they could appreciate, to the full extent, the inherent beauty of the landscape.

Architect: Matthew Woodward Architecture
Location: 01/26 South Crescent, North Gosford NSW 2250, Australia
Photographs: Murray Fredericks
Source: www.archdaily.com

Wirra Willa Pavilion by Matthew Woodward Architecture 1
 
Wirra Willa Pavilion by Matthew Woodward Architecture 2
 
Wirra Willa Pavilion by Matthew Woodward Architecture 3
 
Wirra Willa Pavilion by Matthew Woodward Architecture 4
 
Wirra Willa Pavilion by Matthew Woodward Architecture 5
 
Wirra Willa Pavilion by Matthew Woodward Architecture 6
 
Wirra Willa Pavilion by Matthew Woodward Architecture 7
 
Wirra Willa Pavilion by Matthew Woodward Architecture 8
 
Wirra Willa Pavilion by Matthew Woodward Architecture 9
 
Wirra Willa Pavilion by Matthew Woodward Architecture 10
 
Wirra Willa Pavilion by Matthew Woodward Architecture 11
 
Wirra Willa Pavilion by Matthew Woodward Architecture 12
 

2 Comments

Comments are closed.